Hi there folks! - Reisverslag uit Westborough, Verenigde Staten van Thomas Thij - WaarBenJij.nu Hi there folks! - Reisverslag uit Westborough, Verenigde Staten van Thomas Thij - WaarBenJij.nu

Hi there folks!

Door: Thomas ten Thij

Blijf op de hoogte en volg Thomas

22 December 2011 | Verenigde Staten, Westborough

Hi mensen, even een kort verslag van de zus (Juud) die sinds gister goed is aangekomen in de US of A! Ik heb een voorspoedige reis gehad, afgezien van het kleine kind dat acht uur naast mij zat in het vliegtuig :s....Zo af en toe kreeg ik een voet in mijn zij geschopt of zat ze lekker zeurend bij haar moeder te hangen, maar ik heb me er van gedistancieerd en gewoon lekker 3 films gekeken! ;-)

Kom ik aan door de poorten op het vliegveld, en wie staat daar te wachten met een bordje met mijn naam erop (lees: een oud kartonnen bierhouder met daar achterop mijn naam geschreven): broer Thomas!! Echt heel leuk! Toen in zijn Mazda gehopt en richting zijn huis gereden. Prima plek moet ik zeggen! Vervolgens heeft hij me even de shops (waaronder Stop and Shop, Marshalls, Tatnuck Booksellers) in de omgeving laten zien. Echt leuke winkels moet ik zeggen. Heb alweer voldoende leuke toekomstige aankopen gezien ;-). Ja die koffer van mij was maar 19,3 kilo, dus er mag nog zeker een aantal kilo mee terug :D!!
Daarna boodschappen gehaald, uit eten geweest bij Picadilly Pub, wat alcohol ingeslagen voor de aankomende dagen en toen terug naar hotel. De dag afgesloten met een biertje op mijn uitklapbed en toen gaan slapen. Ik was toen ook wel moe moet ik zeggen!! Kortom, een prima eerste dag hier in Amerikaaaaaa!! Jes Peeps, I'm back!!!!!!

Liefs Judith en Thomas

• 22 December 2011 - 13:47

Rutger:

Veel plezier daar met z'n tweeën!!

• 22 December 2011 - 13:56

Leetje:

Enjoyyyyyyy! Xx

• 22 December 2011 - 19:25

Karin :

Yeahhh Juud is back in the USA!! Geniet ervan meis! Maak er een leuke tijd van samen! X

• 22 December 2011 - 21:26

Gerald En Marja:

Hey daar, geniet ervan samen! Maak ons maar lekker jaloers met mooie foto's en prachtige verhalen. Fijne feestdagen! Liefs van ons.

• 23 December 2011 - 11:00

Linda:

Dat wordt weer een toptijd!
    Heel veel plezier, hè?!?
    En een hele fijne kerst!!!
    Liefs

• 28 December 2011 - 14:30

Lianne:

Ooh! Leuk! Zussie gearriveerd! Veel plezier samen!!

Verslag uit: Verenigde Staten, Westborough

Afstuderen bij PANalytical Inc. at Westborough, MA